concert 2017 Foto Header

In 2018 bestaat Bigband & Zo vijf jaar! Dat wordt op zaterdag 26 mei gevierd met een feestelijk lustrumconcert in het Barontheater in Opende! 

Sinds het eerste optreden, tijdens de 2013 editie van Cultura Marum is BigBand & Zo gegroeid naar zo'n 30 leden. De gespeelde muziek is gevarieerd en toegankelijk: er wordt moeiteloos gewisseld tussen nummers van bijvoorbeeld Coldplay, Queen, Louis Armstrong, Earth Wind & Fire en Bruno Mars.

Vijf!

Het jaarlijks hoogtepunt van Bigband & Zo is het jaarconcert in het Barontheater in Opende. Het lustrumconcert heeft de toepasselijke titel: 5. "Op het programma staat weer een gevarieerde mix van oude en nieuwe nummers", aldus Hans Jonker. "En, we zijn bezig met het instuderen van een zeer speciale act, die zeker de moeite waard zal zijn om voor naar het Barontheater te komen!" De avond zal, net als vorig jaar, weer aan elkaar worden gepraat door Grietina Bouma. Zet de datum vast in uw agenda, want dit concert wilt u niet missen!

Praktische informatie

Datum en tijd

Zaterdag 26 mei 2018

Zaal open: 19:00 uur

Aanvang concert: 19:30 uur

Kaartjes reserveren & kopen

Kaartjes kosten €5,00 per stuk en zijn vooruit te reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt ook kaarten kopen op zaterdag 26 mei bij de kassa van het Barontheater. 

Locatie

Barontheater Opende
Verbindingsweg 9
9865 TE OPENDE (GR.)

https://www.barontheater.nl