Op zaterdag 24 maart 2018 kwam BigBand&Zo bijeen voor een studiedag. Zo'n dag is belangrijk, omdat je dan extra tijd hebt om de muziekstukken extra goed in te studeren. In de ochtend was er tijd voor een gezamenlijke repetitie waar we veel nieuwe nummers hebben geoefend, waaronder de Queen Medley, Total Toto en September van Earth Wind & Fire. 

Sectie repetities

Na de middagpauze ging het orkest uiteen in drie groepen.  Het combo en de koper- en houtblazers werden begeleid door gastdocenten Sebastiaan Demydcuk, Jaap Wils en Ruud Splinter. Er was extra veel aandacht voor klank en samenspel. Aan het eind van de middag kwamen we weer bijeen en konden we onder leiding van de gastdocenten met zijn allen muziek maken. De nummers klonken al een stuk beter dan voor de studiedag en hebben flinke stappen gezet richting ons eerste optreden: het lustrumconcert in het Barontheater! 

Impressie van de dag: 

Op 24 maart hadden we een leuke en intensieve studiedag. We konden extra goed oefenen op alle lastige stukken en werken aan ons samenspel. Aan het eind van de dag was het resultaat zeker te horen! Een goede voorbereiding voor ons lustrumconcert!

Posted by Bigband & Zo on Thursday, 5 April 2018